glasgowjohanna.blogg.se

Utbytesstudent i Glasgow 16/17

Dexter Licious Elton

Publicerad 2016-08-10 11:32:00 i Allmänt,

Hörrni kamrater!
Jag och Jesper har blivit "föräldrar"!
I förra veckan hämtade vi hem världens mysigaste kattunge och vips så började mitt tidigare obefintliga mammahjärta små dubbelslag!
 
Jag är ju som bekant vad man brukar kalla för en nördig individ. En nördig individ med stark vilja och en grym övertalningsförmåga. Dessa egenskaper genererade i en namncermoni för den lilla missen (som tidigare hette Måns Zelmerlöw) där han döptes efter Dexter i barnprogrammet Dexters Laboratorium samt efter den fantastiska serien om en seriemördare med samma namn! Jespers namnförslag som han krigade för till sista blodsdroppen räckte bara till ett andranamn (Skämt o sido. När han fick träffa missen fanns inga andra namn än Dexter på världskartan för honom heller). Så säg hej och välkommen till Dexter Licious Elton! 
 
 
Vi har länge varit intresserade av att skaffa oss en kattunge och när vi hittade lilla Dexter kände vi att allt klaffade! Tidsmässigt är det perfekt för sällskapssjuka Jesper som nu kommer slippa ensamhet det kommande året när jag kommer vara i Skottland! För min egen del kommer flytten dessvärre bli något mer känslofylld, men jag får nöja mig med videos och bilder under hans första år i livet!
 
Avresedatumet närmar sig med stormsteg och nu är det bara 22 dagar kvar! Igår köpte vi biljetter till en välkomstfest som kommer hållas för alla utbytesstudenter - det ska bli såå kul! Jag är superladdad och redo för det spännande året jag har framför mig!

Vi hörs snart igen! 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela